Beskrivelse
En meget produktiv sort, der udvikler en spredende, busket vækst. Den udvikler kølleformet frugt dækket med lysegrønt skind, der er dekoreret med mørke pletter. Kødet er cremet-hvidt, sprødt og saftigt. Især de mindre frugter er lækre. Du kan bruge squash i køkkenet på mange måder. De harmonerer med kød og andre grøntsager. De smager fantastisk dampet, bagt eller grillet; de kan fryses, syltes eller marineres i eddike.
Squash kan dyrkes enten fra direkte såning i bedet eller fra frøplanter. Midt i maj er det rigtige tidspunkt at så squashfrø på friland, mens såning under dække foregår et par uger tidligere. Den optimale afstand mellem planterne er 1 x 1 m. Du vil høste første frugt allerede i begyndelsen af sommeren. Gunstige forhold ville gøre det muligt at høste indtil slutningen af sommeren. Valg af sted er afgørende for at dyrke denne grøntsag. Placeringen skal være solrig og vindbeskyttet med en frugtbar jord, der er rig på humus, permeabel og har høj vandkapacitet.