Beskrivelse
Kendes også som glaskål. En moderne meget produktiv sort, der producerer halvrunde knolde af god størrelse, som er lidt mere møre og stærkere
smagsmæssigt end den hvide sort. Klar på omkring 60 – 100 dage.
Tid til at spire: 6 – 10 dage
Temperatur påkrævet: 15 – 21°C
Dage til modenhed: 55 – 65 dage
Lys: Fuld sol
Såmåneder: marts til august
Høstmåneder: juni – september
Kålrabi klarer sig bedst i køligt vejr med rigeligt fugt for at forhindre, at den spiselige del bliver sej og træagtig.
Så dine frø indendørs 4 til 6 uger, før de sættes udenfor. Forårssåning bør finde sted, så snart jorden kan bearbejdes og efter sidste frost. Efterårssåning bør finde sted i juni, juli eller august. Når planterne bliver 9 – 12 cm høje tyndes ud til 20 – 25 cm mellem planterne, når de er store nok til at håndtere. Kræver frugtbar jord på et veldrænet sted i haven. Påfør barkflis og græsafklip eller halm rundt om plantens bund. Vand godt under tørt og varmt vejr. Høst, når knoldene er 7-8 cm i diameter.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.